Ανακαλύψτε εκ νέου την εταιρική σας ταυτότητα

Το branding είναι κάτι παραπάνω από το λογότυπο – είναι αυτό που πυροδοτεί το συναίσθημα στο μυαλό των ανθρώπων, αυτό που περιμένουμε από μία εταιρεία. Eίναι η αντίληψη, η εντύπωση που έχουν οι άνθρωποι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Είναι αυτό που διαφοροποιεί μία εταιρεία από μία άλλη. Η στρατηγική του brand σας καθορίζει τις αξίες που υποστηρίζετε, την εμπειρία που επιθυμείτε να προσφέρετε και την προσωπικότητα που επικοινωνείτε.

Δημιουργήστε καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες

Από το 2009 δημιουργούμε μοναδικές, καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες, σχεδιάζοντας με φαντασία και προσανατολισμό την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός χρήστη (UX). Η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων (web development) θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο όλων εκείνων που έχουν πραγματικά σημασία. Ακολουθούμε σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι επεκτάσιμα, προσαρμόσιμα, αξιόπιστα και ασφαλή.

Πείτε πιο δυνατές ιστορίες

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες! Οι φωτογραφίες δεν καταγράφουν μόνο τη στιγμή – σχεδόν πάντα διηγούνται μια ιστορία. Η οπτικοποιήση μιας ιστορίας με περιεχόμενο την επιχείρηση, τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας είναι μία από τις πιο βασικές πρακτικές επικοινωνίας. Η ομάδα μας φέρνει σε πέρας τις πιο εμπνευσμένες παραγωγές, με πλούσιο σε φαντασία περιεχόμενο χρησιμοποιώντας πρωτότυπα γραφικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αποδίδουμε γρήγορα, αλλά σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την συντήρηση και διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της ιστοσελίδας ή του e-shop σας. Μείνετε ήσυχοι ότι θα είστε πάντα up & running, backed up και up to date. Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας των ιστοσελίδων σας σε ισχυρό server με έδρα την Ευρώπη. Πακέτα που ξεκινάνε από 60€ για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες σε έναν ασφαλή server με συνεχή επιτήρηση και συντήρηση.

Προσεγγίστε τους πελάτες που θέλετε

Η δημιουργία πρωτότυπου και αυθεντικού υλικού για τα social media accounts σας, συμβάλει κατα 80% στην επισκεψιμότητα της σελίδας σας. Μέσα από τη παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία γραφιστικού υλικού διαμορφώνουμε το περιεχόμενο και την αισθητική των δημόσιων προφίλ σας με τρόπο που αναδεικνύει το Brand σας.