Ανακαλύψτε εκ νέου την εταιρική σας ταυτότητα

Το branding είναι κάτι παραπάνω από το λογότυπο – είναι αυτό που πυροδοτεί το συναίσθημα στο μυαλό των ανθρώπων, αυτό που περιμένουμε από μία εταιρεία. Eίναι η αντίληψη, η εντύπωση που έχουν οι άνθρωποι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Είναι αυτό που διαφοροποιεί μία εταιρεία από μία άλλη. Η στρατηγική του brand σας καθορίζει τις αξίες που υποστηρίζετε, την εμπειρία που επιθυμείτε να προσφέρετε και την προσωπικότητα που επικοινωνείτε.

Δημιουργήστε καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες

Από το 2009 δημιουργούμε μοναδικές, καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες, σχεδιάζοντας με φαντασία και προσανατολισμό την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός χρήστη (UX). Η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων (web development) θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο όλων εκείνων που έχουν πραγματικά σημασία. Ακολουθούμε σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι επεκτάσιμα, προσαρμόσιμα, αξιόπιστα και ασφαλή.

Πείτε πιο δυνατές ιστορίες

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες! Οι φωτογραφίες δεν καταγράφουν μόνο τη στιγμή – σχεδόν πάντα διηγούνται μια ιστορία. Η οπτικοποιήση μιας ιστορίας με περιεχόμενο την επιχείρηση, τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας είναι μία από τις πιο βασικές πρακτικές επικοινωνίας. Η ομάδα μας φέρνει σε πέρας τις πιο εμπνευσμένες παραγωγές, με πλούσιο σε φαντασία περιεχόμενο χρησιμοποιώντας πρωτότυπα γραφικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Διατηρούμε dedicated server κορυφαίων επιδόσεων με έδρα την Γερμανία. Φιλοξενούμε με ασφάλεια την ιστοσελίδα σας παρέχοντας καθημερινά backup με δυνατότητα restore. Όλα τα πακέτα μας σας παρέχουν SSL και απεριόριστα e-mail accounts.

Προσεγγίστε τους πελάτες που θέλετε

Η δημιουργία πρωτότυπου και αυθεντικού υλικού για τα social media accounts σας, συμβάλει κατα 80% στην επισκεψιμότητα της σελίδας σας. Μέσα από τη παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία γραφιστικού υλικού διαμορφώνουμε το περιεχόμενο και την αισθητική των δημόσιων προφίλ σας με τρόπο που αναδεικνύει το Brand σας.

Photography

Υπάρχει διαθέσιμο studio 170 τ.μ. το οποίο διαθέτει όλον τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί η εξυπηρέτηση της φωτογράφισής σας. Με τον όρο φωτογραφία αναφερόμαστε στην τέχνη και επιστήμη της δημιουργίας οπτικών εικόνων μέσω της αποτύπωσης του φωτός, με χρήση κατάλληλων συσκευών (φωτογραφικές μηχανές). Ετυμολογικά, η λέξη φωτογραφία είναι σύνθετη και προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις -φως και -γραφή. Με απλά λόγια αποτυπώνουμε το προϊόν σας, εσάς, την επιχείρησή σας, είτε in studio με πληθώρα χρωματικών backgrounds είτε ρεπορταζιακά εκτός studio για να επικοινωνήσετε το καλύτερο δυνατόν το προϊόν σας.

360 MARKETING°

Ένα powerful εργαλείο το οποίο μέσα από τη συνεργασία και το συγχρονισμό όλων των διαθέσιμων channel(facebook,instagram,google,youtube κοκ) και ενός σωστά δομημένου e-Commerce website φέρνουμε τα επιθυμητα αποτελέσματα βάση πλάνου και στόχων μηνιαίως.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ PROJECT ΜΑΖΙ ΜΑΣ